Kas

Enstitümüz öğretmen ve usta öğreticilerinin katılımı ile 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama etkinliği gerçekleştirildi.

Kas

Necatibey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi K210 Erasmus Projesi kapsamında "Geleceğin Moda Tasarımcıları İçin Sürdürülebilir Tekstil ve Moda" konulu çalışma için Almanya, İtalya, Fransa ve Adana'dan katılımcılar Bursa hareketliliği esnasında Enstitümüzün El Nakışları Sanat Evi’ni ziyaret etti.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ü 85. ölüm yıl dönümünde bir kez daha saygı ve rahmetle anıyoruz.

Kas

Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığından İtfaiye Eri Sayın Samir Akgün tarafından “Yangın, Patlama, Doğal Afet, Sabotaj, Tehlikeli Kimyasal Biyolojik Radyoaktif ve Tahliye” konularında öğrencilerimize ve çalışanlarımıza eğitim verildi.

Kas

Uludağ Üniversitesi ile işbirliği kapsamında Moda Tasarım Programı Tasarım Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğrt . Üyesi Şükran Çakmak Enstitümüzü ziyaret etti.

Ekm

Ülkemizin her köşesinde Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünü millet olarak coşkuyla kutlamanın haklı gurur ve sevincini yaşıyoruz. Hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.

Ekm

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile yüce Türk milletinin büyük mücadelesiyle kurulan Cumhuriyet'imizin 100. Yıl dönümü Enstitümüzde büyük coşkuyla kutlandı.

Ekm

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yıl kutlamaları çerçevesinde düzenlenen “Beylikten Cumhuriyete Anadolu Kıyafetleri” defilesi 25 Ekim 2023 tarihinde Kıbrıs-Lefkoşa’da gerçekleştirildi.

Ekm

TC Lefkoşa Büyükelçisi Sayın Metin Feyzioğlu’nun eşi Sayın Birgül Feyzioğlu Hanımefendinin davetlisi olarak proje temsilcileri ile Büyükelçilik konutundaydık. Konukseverliklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Ekm

Lefkoşa’da Yunus Emre Enstitüsü Müdürü Abdullah Aktaş başkanlığında, Bursa Olgunlaşma Enstitüsünün katılımcıları ile yapılacak çalışmalar konusunda toplantı gerçekleştirildi.

Ekm

Kıbrıs-Lefkoşa’da Cumhuriyetimizin 100. yılı kapsamında 25 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan “Beylikten Cumhuriyete Anadolu Kıyafetleri Defilesi” için, TC Lefkoşa Büyükelçisi Sayın Metin Feyzioğlu’nun kıymetli eşleri Sayın Birgül Feyzioğlu başkanlığında Lefkoşa Yunus Emre Enstitüsü’nde toplantı gerçekleştirildi.

Ekm

Bursa Valimiz Sayın   Mahmut Demirtaş’ın kıymetli eşleri Sayın Beyhan Demirtaş  Enstitümüzü ziyaret ederek projelerimiz ve çalışmalar hakkında Enstitü Müdürümüz Nilüfer Karakoç’tan bilgi aldı.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlamaları kapsamında, Ankara Yunus Emre Enstitüsü işbirliğinde ve TC LEFKOŞA BÜYÜKELÇİLİĞİ ev sahipliğinde Bursa Olgunlaşma Enstitüsü tarafından 25 Ekim 2023 tarihinde KIBRIS-Lefkoşa’da “Beylikten Cumhuriyete Anadolu Kıyafetleri Defilesi” gerçekleştirilecektir.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yıl kutlamaları kapsamında Bursa Olgunlaşma Enstitüsü tarafından 20 Ekim 2023 tarihinde Tayyare Kültür Merkezi Cemal Nadir Salonu’nda“100. Yıl Sergisi” açıldı. Sergi 20-26 Ekim 2023 tarihleri arasında tüm sanatseverlerin izlenimine sunulmuştur.

Ekm

Bursa Vakıflar Bölge Müdürü Dr. Haluk YILDIZ, Bursa Vakıflar Bölge Müdür Yardımcısı Halil İbrahim AYVAZ ve beraberindeki heyet ve Osmangazi İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet TOKSOY enstitümüzü ziyaret ederek, projeler ve atölye çalışmaları hakkında Enstitü Müdürü Nilüfer KARAKOÇ' tan bilgi aldılar.